Реал ще вземе дербито на Мадрид


И. Ангелов

Реал ще вземе дербито на Мадрид

Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 
Стадион: Метрополитано 
Дата: 29.09.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Атлетико Мадрид посреща най-големия си съперник без да е побеждаван и в добра форма след победа във Виго, която постави тима само 2 точки под противника във временното класиране на испанската Ла Лига. Диего Симеоне ще знае, че и домакинската публика ще го подкрепя за да остане непобеден в сезона, макар феновете да искат и повече.

Реал Мадрид също няма поражения този сезон и има една победа повече от съперника си. Тук "белия балет" пристига след 4 последователни победи, а целта остава застигане на Барселона, заради което всичко различно от победа не е приемливо за Карло Анчелоти.

В двата лагера има някои проблеми, като повече са те именно в лагера на гостите. Стана ясно, че новото попълнение Килиан Мбапе ще отсъства и това може да доведе до промени в схемата на игра, ако Ендрик не заеме директно мястото му. Липсват още Алаба, Себайос, Диас и Камавинга.

При домакините Азпиликуета, Бариос и Лемар са с проблеми. В последната среща редица имена получиха почивка и се очаква да видим най-силното от страна на Атлетико.

Реал Мадрид вече няма загуба в 39 последователни мача в Ла Лига, повече от цял един сезон от срещи. Атлетико постигна 5 равенства в последните 6 мача с Реал във всички турнири, и този сезон тимът се върна към типичната си игра и запази суха мрежа в 5 от последните 6 кръга.

Прогноза: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Рудигер
Карвахал
Чуамени
Менди
Валверде
Модрич
Белингам
Родриго
Винисиус
Гризман
Алварес
Лино
Галахър
Коке
Пол
Йоренте
Рейнилдо
Хименес
Норманд
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
23