Реал Мадрид благодари на Варан


Н. Гавазов

Реал Мадрид благодари на Варан

Реал Мадрид на официалния си уебсайт се свърза с френския защитник Рафаел Варан, който днес, 25 септември, обяви, че слага край на кариерата си на играч. Последният му клуб е италианският Комо.

"След изявлението на Рафаел Варан, който реши да се оттегли от професионалния футбол, Реал Мадрид би искал да изрази своята благодарност към играч, който вече е в списъка с легенди на нашия клуб.

Рафаел Варан пристигна в Реал Мадрид през 2011 г., само на 18 години, и стана един от водещите играчи в историческа серия, в която клубът спечели четири трофея от Шампионска лига, три от които поредни, между 2014 и 2018 г. През сезоните, в които носеше нашата фланелка, той спечели 18 титли в 360 мача: четири Шампионски лиги, четири Световни клубни първенства, три Суперкупи на Европа, три лиги, една Купа на Краля и три Суперкупи на Испания.

Рафаел Варан завинаги ще остане в сърцата на всички фенове на Мадрид като един от най-великите централни защитници в историята на Реал Мадрид и винаги олицетворяващ ценностите на нашия клуб.

Реал Мадрид пожелава на него и семейството му най-добрия късмет в този нов етап от живота му“, се казва в изявлението.

  Сподели
43