Моуриньо: Провокациите на Барселона са присъщи за малките отбори


Н. Гавазов

Моуриньо: Провокациите на Барселона са присъщи за малките отбори

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо омаловажи загубата с 2:3 на своя отбор срещу Барселона и подчерта подобряването в играта на своя тим. Както е известно, снощи на „Камп Ноу" двата исторически съперника в испанския футбол сътвориха истински спектакъл, а победата на каталунците им осигури за десети път в тяхната история Суперкупата на Испания.

„След равенството 2:2 на „Сантяго Бернабеу" в първия мач в неделя, аз знаех, че ще трябва да работим много, за да спечелим Суперкупата и почти успяхме, но голът на Меси попари нашите надежди за краен успех. Това беше вълнуващ мач от първата до последната минута и въпреки, че Купата не е толкова престижна, ние желаехме да я спечелим. Не съм доволен от този факт, но съм радостен от израстването на моя отбор. Играхме добре и в двата мача срещу тях, показахме много малко брак в действията си, показахме страхотен баланс и ако погледнем предишните срещи помежду си, ще видим, че отбора ми наистина напредна много", заяви Моуриньо в ефира на Todo Noticias.

"Повече не желая да кажа нищо. Още по-малко за сблъсъците и провокациите не само от страна на играчите на нашия противник, а и от тяхната резервна скамейка. Но това, което те правят е присъщо за малките отбори, а не за тим от класата на Барселона", допълва португалският специалист.

 

  Сподели
87