Мадрид ще триумфира в Сосиедад


И. Ангелов

Мадрид ще триумфира в Сосиедад

Реал Сосиедад - Реал Мадрид 
Стадион: Аноета, Сан Себастиян 
Дата: 14.09.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Реал Сосиедад не стартира сезона си по най-добрия начин, като вече натрупа две загуби от четири срещи и спечели само веднъж. Посрещане на "белия балет" не е най-добро за повишаване на формата, но пък може би сега е най-подходящият момент за срещане на този съперник.

Реал Мадрид все още не е в типичната си форма от началото на кампанията. Въпреки победата с 2:0 над Бетис нападението на отбора изглежда все още не може да работи добре заедно след пристигането на Килиан Мбапе. Говори се и за напрежение между играчите.

В двата тима има някои проблеми с контузени имена, като при домакините това са Оярсабал, Мендес, Траоре, Закарян, Одриосола и Муньос. Карло Анчелоти пък чака новини около Белингам, докато липсват Алаба, Камавинга и Себайос.

Мадрид няма поражение в 36 поредни срещи в Ла Лига. Със 7 сухи мрежи от последните 10 тимът е голям фаворит. Историята също е в полза на гостите, които не загубиха 8 от последните 10 срещу Сосиедад. В последните 4 на този терен Мадрид не допусна гол и спечели 3 от 5 визити.

Прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Рудигер
Карвахал
Менди
Гюлер
Чуамени
Валверде
Родриго
Мбапе
Винисиус
Кубо
Садик
Бекер
Сучич
Субименди
Туриентес
Лопес
Арамбуру
Субелдиа
Агерд
   
Ремиро
 
Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)

Обоснована прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
27