Куман нападна Лапорта: Барса няма уважение към легендите


И. Ангелов

Куман нападна Лапорта: Барса няма уважение към легендите

Холандският треньор Роналд Куман се прицели в президента на Барселона Жоан Лапорта. Бившият треньор и капитан на Барса казва, че се надява Лапорта да е търпелив с новия треньор Ханси Флик.

Той каза: "Надявам се, че Лапорта най-накрая е търпелив с треньора си. Ако не чувствате подкрепата на президента, сте загубени.

"В много неща Реал Мадрид превъзхожда Барса. Знам, че Барса има много млади хора като Ламине, Педри или Гави, но имате нужда от хора като Мбапе, които правят разликата във всяко отношение.

"Ако нямате такъв тип играч или някой като Меси...

"Ламин на неговата възраст е впечатляващ, но трябва да му дадете време и спокойствие. Меси, има само един в света, няма да видим друг в бъдеще."

Куман също каза: "Разбирам интереса към Нико (Уилямс, Атлетик Билбао), защото той е страхотен играч. Не знам дали са слухове или са намерения да мислят, че могат да се борят за този тип играч. През последните години проблемът на Барса беше, че Меси е аут, аз съм аут, Шави е аут… Мисля, че е най-добре да уважаваме легендите на клуба.

"Това е много по-важно от борбата за играч. Барса трябва да е на върха на всичко и напоследък през последните години не е там, за да се състезава. Изглежда, че клубните легенди не са нищо за борда.“

  Сподели
36