Мбапе: Отказах оферти на други клубове


И. Ангелов

Мбапе: Отказах оферти на други клубове

Килиан Мбапе разкри, че е имал оферти от "други клубове“, но Реал Мадрид е бил първият му избор, като нападателят обяви още защо не е взел фланелката с номер 10. Във вторник френският национал беше представен пред повече от 80 000 фенове на Сантяго Бернабеу, като 25-годишният футболист каза, че това е неговият "мечтан“ ход.

Наред с други теми, бившата звезда на Пари Сен Жермен говори за приемането на фланелката с номер 9, отдаването на почит на Лука Модрич, който носи номер 10 на "белия балет", и избора на испанските гиганти пред други отбори.

Той каза на представянето си: "Имаме Модрич, горд съм да бъда до него в съблекалнята, с номер 9 и номер 10. Не е важен номерът, не виждам какво имам на гърба. Виждам целта отпред, мога да играя с всеки номер."

За избора на Мадрид той добави: "Бях убеден, че този момент ще дойде. За мен Реал беше единственото решение. Имах и други оферти от други клубове, но винаги отговарях на едно и също нещо: ако напусна Париж, това е за Реал Мадрид.

След разочароващата кампания на Евро 2024 за нападателя, която включваше и счупването на носа му, той скоро ще започне предсезонната си кампания, докато Мадрид се опитва да защити короната си в Ла Лига и трофея от Шампионската лига в идния сезон.

  Сподели
44