Мадрид ще завърши подобаващо в Испания


И. Ангелов

Мадрид ще завърши подобаващо в Испания

Реал Мадрид - Реал Бетис 
Стадион: Сантиаго Бернабеу 
Дата: 25.05.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Реал Мадрид посреща Бетис в събота вечер за финалната среща от испанската Ла Лига за двата тима, като за "белия балет" отдавна стана ясно, че ще започне следващата кампания с шампионската корона. С 94 точки преди двубоя постигнатото и тази година от момчетата на Карло Анчелоти е впечатляващо, но остава и по-голяма цел до края на кампанията - Шампионска лига.

От 2020 г. насам обаче тази среща се доказа като изключително равен двубой, и никой отбор не е успял да вкара на другия повече от 2 гола до ден днешен в периода. 

Реал Бетис постигна добро класиране и каквото и да се случи в последния ден тимът не може да се покачи над седмо място, както и не може да пропадне от позицията си. В тима има и редица здравословни проблеми с Иско, Марк Бартра, Педзела, Авила, Бакамбу и Диао.

При домакините само Чуамени има травма и Алаба е поставен под въпрос.

Реал Мадрид няма загуба в 31 поредни кръга в Ла Лига. В последните 3 от тях тимът вкара по най-малко 4 гола. У дома Мадрид не отстъпи на Бетис в 20 от последните 22 мача във всички турнири. Формата на домакините остава добра дори и оглед неочакваното 4:4 от последния кръг с Виляреал.

Прогноза: Реал Мадрид - Реал Бетис 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бетис (Мануел Пелегрини)
 
Силва
   
Папастатопулос
Риад
Сабали
Абнер
Родригес
Кардосо
Форналс
Фекир
Перес
Хосе
Диаз
Хоселу
Гюлер
Кроос
Камавинга
Модрич
Гарсия
Вазкес
Начо
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Бетис 2:1

  Сподели
191