Виляреал с интерес към полузащитник на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Виляреал с интерес към полузащитник на Реал Мадрид

Испанският елитен Виляреал е насочил своето внимание към полузащитника на Реал Мадрид Серхио Каналес, съобщава Marca. Според изданието, шефовете на „жълтата подводница" смятат, че това е идеалният играч, който може да укрепи средната линия на тима, а също така да замени Санти Касорла, който се очаква днес да подпише петгодишен договор с Малага, след като по-рано двата клуба договориха условията по трансфера на 26-годишния полузащитник.

Както е известно, Каналес се присъедини към Реал Мадрид от Расинг Сантандер през лятото на 2010 година, но не успя да впечатли с изявите си и е готов да напусне „Сантяго Бернабеу". По всичко изглежда обаче, че столичани не желаят да се разделят напълно с играча си, на когото възлагаха големи надежди и са склонни да го дадат под наем или в най-лошия случай да го продадат, но с опция да го купят на по-късен етап.

Каналес, който е част от националния отбор на Испания до 20 - годишна възраст, наскоро призна, че не желае да напуска страната и предпочита да остане в Примера Дивисион.

 

  Сподели
182