Реал ще затвърди първото място срещу Жирона


И. Ангелов

Реал ще затвърди първото място срещу Жирона

Реал Мадрид - Жирона
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 10.02.2024 г.
Час: 19:30 ч.

Реал Мадрид, който заема първото място в испанската Ла Лига, посреща втория в таблицата в може би най-важната среща от кампанията до момента. Разликата между двата тима е 2 точки на върха, и гостите биха могли отново да заемат лидерската позиция при успех.

Единствената загуба на Жирона в кампанията до тук бе именно от Реал на своя терен в обратната среща. Отмъщението ще е в ума на играчите и мениджъра, както и амбицията за връщане на върха в този невероятен сезон. В тима обаче има някои ключови липси.

При домакините Винисиус се контузи в загрявката срещу Атлетико Мадрид и сега е поставен под въпрос. Аут остават Куртоа, Милитао и Алаба.

Блинд и Ерера са с наказания при гостите. Контузени остават Вия, Лопез и Хуанпе. Ключовият Артем Довбик имаше проблем в коляното, но вероятно от клуба правят всичко за да е на линия за срещата.

Реал Мадрид няма загуба в 17 кръга поред. Жирона няма поражение в 15 поред. С оглед първата среща между двата отбора и наличния игрови състав, везните са наклонени в полза на домакините, които могат да се отдалечат на 5 точки на върха.

Прогноза: Реал Мадрид - Жирона 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Жирона (Михел)
 
Гасанига
   
Мартинес
Гарсия
Куто
Гутиерес
Гарсия
Мартин
Циганков
Савио
Довбик
Порту
Диаз
Родриго
Белингам
Камавинга
Кроос
Валверде
Менди
Карвахал
Начо
Рудигер
   
Лунин
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Жирона 3:2

  Сподели
160