Реал се поизмъчи доста за 3-те точки срещу Алмерия


FUTBOL-TV

Реал се поизмъчи доста за 3-те точки срещу Алмерия

Реал Мадрид записа труден успех с 3:2 у дома срещу последния в класирането на Ла Лига - Алмерия. Двубоят бе от програмата на 21-ия кръг на първенството на Испания.

Гостите шокираха носителя на именития си съперник още в първата минута с попадение на Ларджи Рамазани, разписал се с удар в левия ъгъл.

Минути преди края на първата част опашкарят нанесе нов удар по Реал. Едгар Гонсалес стигна до отбита топка извън наказателното поле и я прати във вратата за 2:0.

Десет минути след почивката "Белия балет" получи правото да изпълни дузпа, която Джуд Белингам превърна в гол. Пет минути по-късно Алмерия вкара трети гол, дело на Серхио Арибас, но попадението му не зачетено след преглед на положението с ВАР.

Реал изравни резултата в 68-ата минута с гол на Винисиус (2:2). Бразилецът получи топката в наказателното поле и я насочи в десния ъгъл.

Десет минути по-късно Джуд Белингам вкара трети гол за Реал, но след ВАР се оказа, че е бил в засада и попадението му не бе признато.

В седмата минута от добавеното време Гайска Гаритано от Алмерия беше изгонен. Гол на Реал минута по-късно бе отменен заради засада, но Даниел Карвахал успя да донесе победата на "белите" в 9-ата минута от продължението - 3:2

  Сподели
166