Анчелоти е близо до нов договор с Реал Мадрид


Н. Гавазов

 Анчелоти е близо до нов договор с Реал Мадрид

Карло Анчелоти е близо до това да подпише нов договор с Реал Мадрид. Според различни испански източници,  клубът планира да предложи нов контракт на италианеца, тъй като на "Сантиаго Бернабеу“ са много доволни от неговата работа. Идеята е двете страни да седнат на преговори след завръщането на Реал и Анчелоти от турнира за Суперкупата на Испания. Изданието прогнозира, че новият контракт най-вероятно ще бъде до 30 юни 2025 година.   

Напомняме, че "белите“ са на върха в класирането в Ла Лига, спечелиха всичките си мачове в груповата фаза на Шампионска лига и имат само една загуба от началото на сезона – в дербито с Атлетико Мадрид на "Уанда Метрополитано“. Всичко това удовлетворява ръководството на Кралския клуб.

Въпреки че Бразилската федерация обяви публично, че има споразумение с Карло Анчелоти той да стане селекционер на отбора след края на сезона, от AS съобщават, че такова писмено споразумение няма и италианецът е бил много ясен с шефовете на бразилския футбол, че приоритетът му е да остане на "Бернабеу“, ако Реал му предложи нов договор.

Преди месец и половина Карлето заяви, че ще чака Реал до последната секунда, но това явно няма да е необходимо, тъй като новият контракт може да се стане факт още до края на януари.

  Сподели
172