Моуриньо: По-близо сме до Адебайор, отколкото до Агуеро или Неймар


Н. Гавазов

Моуриньо: По-близо сме до Адебайор, отколкото до Агуеро или Неймар

Треньорът на Реал Мадрид - Жозе Моуриньо призна, че Кралският клуб е по-вероятно да подпише с Емануел Адебайор, отколкото с Неймар и Агуеро. Както е известно, португалският специалист даде вчера началото на надпреварата за нов нападател, след като обяви, че иска да добави повече огнева мощ в отбора си.

Неймар и Агуеро са футболистите, които бяха най-силно свързвани с отбора, но Моуриньо разкри, че Адебайор, който прекара втората половина на сезона под наем в „Белия балет", е най-близо до неговия тим.

„Неймар е играч на Сантош, Агуеро принадлежи на Атлетико Мадрид... Адебайор е в Манчестър Сити, но може би той е по-близо, защото беше наш играч 6 месеца. Не трябва да се отдалечаваме от тези имена, но аз съм спокоен, защото имаме фантастичен отбор и сме в много добра ситуация", заяви португалецът на пресконференция след пристигането си в Америка.

„Специалният" отбеляза също така, че неговите играчи са „физически мъртви" след първата част от подготовката и обясни причината с избора за предсезонния лагер - САЩ.

„Харесва ми свободата в Съединените Щати. В Европа, моите играчи не могат да излизат на разходка", завършва Моуриньо.

 

  Сподели
83