Барса не бърза за Фабрегас


И. Ангелов

Барса не бърза за Фабрегас

От Барселона обявиха, че са готови да чакат до последния ден на трансферния прозорец, за да си усигурят Сеск Фабрегас от Арсенал. Испанският национал отново се свързва силно с трансфер в Барса, а от Арсенал са отказвали вече оферта за капитана си от каталунския гранд. От Барселона заявиха преди време, че Фабрегас не струва повече от 35 милиона и побързаха да подготвят оферта.

Вице-президентът от "Камп Ноу" Хосеп Бартомеу вярва, че до сделка може да се стигне чак в последния ден за трансфери - 31 август. Пред Sky Sports той каза: "Опитът ни от последните години показва, че всичко може да стане до последния момент. Направихме късно трансферите си миналата година. Имаме най-добрият отбор на света, така че може да си позволим да сме търпеливи. Няма да бързаме, може да чакаме до края."

Има предположения, че Реал Мадрид ще отмъкне целта на Барса, но Бартомеу не вярва това да се случи: "Знаем, че има отбори, готови да харчат повече от нас. Но ще продължим както си знаем, без да гледаме какво правят останалите."

Междувременно Дани Алвеш рискува да повдигне агресивното настроение в лагера на Арсенал, казвайки, че англичаните не са в една класа с европейските шампиони. Бразилецът очаква талантливия Фабрегас да се премести в Барселона: "Сигурен съм, че Сеск ще дойде при нас. Арсенал са туристи, Барселона е истината и всеки иска да играе тук."

 

  Сподели
180