Представители на Реал пристигнаха в Бразилия за Неймар


Н. Гавазов

Представители на Реал пристигнаха в Бразилия за Неймар

Представители на Реал Мадрид пристигнаха в Бразилия, за да преговарят за евентуалния трансфер на нападателя на Сантош Неймар, съобщава новината Lancenet. Както е известно, спекулациите в пресата свързват играча с напускане на сегашния му отбор и преминаването му в някой от европейските грандове, въпреки твърденията на президента на клуба, че бразилския национал ще остане в Сантош още дълги години.

Реал Мадрид се счита за пионер в надпреварата да подпише с Неймар и бразилски източници предполагат, че Кралския клуб е изпратил в най-голямата южноамериканска страна хора от ръководството, които трябва да се срещнат с агента на играча Вагнер Рибейро.

Според информациите, испанският гранд е готов да заплати 45 милиона евро, което отговаря на клаузата по освобождаването на нападателя, както и да предоставят годишна заплата на Неймар в размер на 5 милиона евро. Запитан от Lancenet относно присъствието на заместник-президента на Реал Мадрид Фернандо Тапиас в Бразилия, Рибейро показа сдържаност и отказа всякакъв коментар.

Предположенията са също така, че Роналдо, който вече игра за „белите" също ще помогне за трансфера.

Миналата седмица бащата на Неймар разкри, че футболистът иска да спечели Световното клубно първенство със Сантош, но отказа да изключи възможността, че синът му може да премине в някой европейски клуб през летния трансферен прозорец.

 

  Сподели
88