Кепа: Загубихме контрола над Севиля


И. Ангелов

Кепа: Загубихме контрола над Севиля

Вратарят на Реал Мадрид Кепа Арисабалага признава, че той и колегите му са изгубили контрол по време на равенството 1:1 в Севиля. Дани Карвахал отбеляза изравнителното попадение за Реал, след като Севиля излезе напред чрез автогол на Давид Алаба.

По-късно Кепа заяви: "Това беше битка от край до край. През второто полувреме играхме точно така, както те искаха, а не както ние искахме да играем. През първото полувреме контролирахме играта, но през второто тя излезе извън контрол. Беше бърз мач и е жалко, че не успяхме да спечелим трите точки".

"В началото контролирахме играта, преодоляхме добре натиска им и четяхме добре играта. След това през второто полувреме играта малко излезе извън контрол с някои фаулове, които бяха категорични, и други, които не бяха. Тогава играта се пречупи и се превърна по-скоро в игра напред-назад.

"Това, в което трябва да се подобрим, е да не започваме от губещи позиции, защото след това трябва да се върнем. Трябва да останем единни и да смятаме това равенство за положително, за да влезем в следващия мач."

  Сподели
108