Анчелоти: Дори не ме питайте за съдията


И. Ангелов

Анчелоти: Дори не ме питайте за съдията

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана разочарован след равенството 1:1 в Севиля. Дани Карвахал вкара изравнителното попадение, след като Севиля излезе напред чрез автогол на Давид Алаба. Анчелоти заяви: "Иронията е единственият начин след този мач, защото мисля, че ако кажа това, което мисля за съдийството, ще получа много мачове лишаване от състезателни права.

"Това, което най-много ми харесва в момента, е да седя на пейката на Реал Мадрид. Затова, за да избегна отстранявания, не казвам какво мисля и използвам малко ирония.

"Беше много оспорван и труден мач. Започнахме добре. Бяхме близо до отбелязването на гол през първото полувреме. Вкарахме два гола, които бяха отменени. Второто полувреме беше по-равностойно и оспорвано, защото намалихме енергията си и имахме повече трудности.

"Не е лошо. Очевидно е, че винаги се опитваме да спечелим, но една точка на такъв терен и срещу толкова труден отбор е добра. Продължихме да се движим напред. Не се предадохме, когато вкараха гол, и изравнихме още в началото. Първото полувреме беше добро и имахме шансове да поведем.

"След почивката се опитах да отнема минути от тези, които се върнаха в четвъртък. Във вторник ще бъдем по-добри физически и сме съсредоточени върху мача във вторник, за да спечелим предимство в груповата фаза на Шампионската лига."

  Сподели
341