Севиля след равния с Реал: Имаме над какво да градим


И. Ангелов

Севиля след равния с Реал: Имаме над какво да градим

Треньорът на Севиля Диего Алонсо остана доволен от равенството 1:1 срещу Реал Мадрид. Резултатът отбеляза впечатляващ дебют за уругваеца. След срещата той заяви: "Като цяло беше добър мач, те направиха това, което исках от тях, да бъдат смели и да се изправят. Чувствам се горд от това, което направиха, въпреки че има неща, които трябва да се подобрят, но беше много положително.

"Ние изоставахме, но изграждахме, търсехме пространства... Много неща трябва да се видят, като например отдадеността на пресата, защитата и връщането... Доволен съм от това, което видях, и жалко, че не останахме с трите точки.

"Това е пътят, който ми харесва, и този, който им предложих. Предстои ни още дълъг път, но той е да градим от вярата, че сме способни на неща като днес, да се изправяме без страх и без комплекси. Бъдете щастливи от това, а не от резултата, защото единственото, което има значение в днешно време е победата.

"Вярваме в нашите инструменти и ще се опитаме да ги подобрим и да се наложим. Атмосферата на този стадион е както винаги, тя не се е променила, откакто бях играч. Скочих на терена и си припомних феновете, те са фантастични и създават огромна атмосфера. Отборът се отблагодари за това, което хората му дадоха, надявам се да продължим така и по време на мачовете. "

  Сподели
108