Алвеш: Не зная защо Росел беше на стадиона


Н. Гавазов

Алвеш: Не зная защо Росел беше на стадиона

Защитникът на Барселона Дани Алвеш заяви, че няма никаква информация относно причината, поради която президентът на клуба Сандро Росел присъства на вчерашната среща от група В на турнира Копа Америка между Бразилия и Венецуела. Както е известно, снощи телевизионните камери уловиха шефа на каталунците в ложите на „Естадио де ла Плата" и това породи спекулации, че той лично се е заел с трансферните въпроси на водения от него клуб.

Европейският шампион е свързван с интерес към бразилската двойка Неймар и Тиаго Силва, които снощи започнаха мача срещу Венецуела, а също и със звездата на Удинезе и чилийския национален отбор Алексис Санчес.

„Той (Б.ред. - Росел) не е разговарял с мен, защото аз бях фокусиран изцяло върху мача, така че не знам защо е на стадиона. Мисля, че освен президент на Барселона, той е също почитател на футбола и фен на националния отбор на Бразилия. Аз също съм любопитен да разбера защо е на стадиона, но както казах, бях съсредоточен върху мача", цитира Goal.com. думите на Алвеш.

 

  Сподели
102