Севиля ще отстъпи на Реал Мадрид


И. Ангелов

Севиля ще отстъпи на Реал Мадрид

Севиля - Реал Мадрид
Стадион: Рамон Санчес Писхуан
Дата: 21.10.2023 г.
Час: 19:30 ч.

Севиля не стартира добре този сезон на Ла Лига и стои на 14-ата позиция в момента. Добрата новина е липсата на загуби в последните пет домакинства. Напускането на някои вредни за клуба играчи и идването на легендарния Серхио Рамос закрепиха ситуацията, но миналата седмица бе уволнен Хосе Луис Мендилибар и новият бос Диего Алонсо ще очаква оценката на феновете.

Реал Мадрид няма да познава новата тактика на съперника си, но от друга страна може да се възползва от несигурността при Севиля. Гостите са на върха в класирането и водят по сухи мрежи за момента (5). Топ реализатор в кампанията до тук е именно новата покупка Джуд Белингам, чиято е основната заслуга за постиженията на "белия балет" този сезон до тук.

В двата клуба има някои проблеми с контузени. При домакините това са Мариано Диас, Ерик Ламела, Марко Дмитрович и Алфонсо Пастор. При Реал наказан е Начо, а контузени още Куртоа, Милитао и Лунин.

Реал Мадрид има 8 победи в последните 9 срещи със Севиля. Реал спечели и 8 от последните 9 кръга на Ла Лига. С 3 поредни сухи мрежи гостите са големите фаворити.

Прогноза: Севиля - Реал Мадрид 0:2 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Кепа
   
Рудигер
Алаба
Вазкес
Камавинга
Валверде
Чуамени
Кроос
Белингам
Хоселу
Винисиус
Ен-Несири
Лукебакио
Сусо
Окампос
Ракитич
Фернандо
Педроса
Санчес
Рамос
Баде
   
Найланд
 
Севиля (Диего Алонсо)

Обоснована прогноза: Севиля - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
269