Шави потвърди за договора


Н. Гавазов

Шави потвърди за договора

Старши -треньорът на Барселона Шави Ернандес потвърди, че е постигнал споразумение с клуба за удължаване на договора и то ще бъде обявено официално в следващите дни.

"Говорих за това с президента, с Деко и резултатите от работата са важни за мен. Ако няма ясни цели в края на сезона, не трябва да подписвате дългосрочен договор. Трябва да се бориш да останеш треньор няколко години. Говорим за ниво на игра и трофеи.

Никога няма да бъда проблем за клуба. Когато видим, че методите ми не работят, ще напусна. Засега съм много развълнуван от работата си, нашият проект все още е много актуален. Без съмнение удължаването на договора ще бъде обявено след няколко дни“, заяви Шави.

Припомняме, че Шави пое Барселона през ноември 2021 г., като подписа договор с отбора до лятото на 2024 г. Преди това Шави бе треньор на катарския клуб Ал-Сад, където завърши кариерата си на играч.

Настоящият договор на испанския специалист с клуба изтича през лятото на 2024 година. През миналия сезон Барселона под негово ръководство стана шампион на Испания и спечели Суперкупата на страната.

  Сподели
77