Анчелоти за слуховете: Край на трансферите


И. Ангелов

Анчелоти за слуховете: Край на трансферите

Карло Анчелоти заяви, че летният пазар на Реал Мадрид е приключил на фона на продължаващите слухове за Килиан Мбапе. Казусът "Мбапе-Мадрид" е една от най-продължителните трансферни саги в най-новата история, която се проточи в продължение на няколко трансферни прозореца и все още не показва признаци на забавяне.

Френската суперзвезда продължава да бъде свързвана с преминаване в Лос Бланкос това лято, особено след като Пари Сен Жермен постави цена на своя играч. Анчелоти обаче настоя, че Мадрид е приключил с привличането на играчи, поне за този трансферен прозорец, като по този начин поля със студена вода спекулациите за Мбапе.

На въпроса дали ще има нови попълнения, той заяви: "Не, изключвам това. 100% не. Всичко е приключило, отхвърлям всяко ново подписване преди затварянето на пазара - отборът е затворен".

Италианският мениджър върти състава си, като младите таланти, сред които Орелиен Чуамени, Феде Валверде, Едуардо Камавинга и Джуд Белингам, са предпочитани в средата на терена пред старата гвардия Тони Кроос и Лука Модрич. Анчелоти разкри, че Модрич не е доволен от участието си, но увери, че носителят на "Златната топка" ще получи своите възможности и изключи възможността да премине в Саудитска Арабия.

"Лука вече е решил да остане тук. Той не е доволен, че не играе, но ще има минути. Той ще ни помогне през сезона", добави той.

 

Реал Мадрид ще се завърне в игра срещу Селта Виго в мач от Ла Лига в петък вечер.

  Сподели
310