Почетино: Играчите на Челси нямат време


Н. Гавазов

Почетино: Играчите на Челси нямат време

Новият мениджър на Челси Маурисио Почетино даде първата си пресконференция след назначаването си. Наставникът е сигурен, че тимът ще успее да върне на феновете радостта от изявите си.

"Много съм щастлив да се върна във Висшата лига, най-добрата лига в света. Челси ме убеди да бъда тук. Отборът разполага с отлична селекция от изпълнители, а "сините" имат успехи от много години. Миналото си е минало, а ние сме фокусирани върху настоящата ситуация. Всеки има своите падения, но аз искам да върна радостта на феновете на този отбор. Имаме невероятен отбор и също така планираме да го подсилим, така че ще работим и ще направим всичко възможно феновете да се наслаждават на футбола.

Всичко в клуба е насочено към победа. Трябва да побеждаваме, иначе ще страдаме. Играчите няма да имат възможност да губят време. Трябва да покажете нивото си от самото начало и затова ще има хора, които са готови веднага да дадат резултати“, заяви Почетино.

Челси вече започна подготовка за сезона, но международни играчи, включително Михаил Мудрик, ще се присъединят към отбора на по-късна дата. Сините ще проведат турне в САЩ.

  Сподели
663