Мадрид ще надвие Райо Валекано


И. Ангелов

Мадрид ще надвие Райо Валекано

Реал Мадрид - Райо Валекано
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 24.05.2023 г.
Час: 20:30 ч.

Реал Мадрид загуби два поредни мача след позорно 4:0 в Шампионска лига от Манчестър Сити, последвано от минимална загуба от Валенсия с 1:0, която постави тима и на трето място в Ла Лига. В срещата Винисиус бе изгонен по скандален начин, който доведе до медиен бум след като нападателят бе нападнат на расистка основа от публиката и се получи стълкновение. Сега Атлетико Мадрид е втори и Реал ще гони тази позиция.

Райо Валекано преследваше европейските позиции, но получи шамар от Еспаньол след 2:1 и от 11-ата позиция сега вече може и да е късно за преследване на тези амбиции. Де Томас вкара дузпа в този мач, но тя не бе достатъчна за поне точка. Сега тимът е на 4 точки зад седмата позиция.

В двата тима няма здравословни проблеми, а само наказани играчи. Винисиус ще изтърпи наказание след червения си картон в последната среща при Реал, а за гостите Марио Суарес ще отсъства.

През ноември Райо Валекано поднесе изненада като надви Мадрид с 3:2. Без Винисиус Реал губи голям атакуващ потенциал, но тимът все още преследва класиране по-високо, докато противникът може да е обезкуражен. 

Прогноза: Реал Мадрид - Райо Валекано 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Райо Валекано (Андони Ираола)
 
Димитриевски
   
Мумин
Катена
Балиу
Гарсия
Комесаня
Сис
Паласон
Трехо
Мартин
Камейо
Асенсио
Бензема
Родриго
Себайос
Чуамени
Модрич
Начо
Вазкес
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Райо Валекано 1:0

  Сподели
238