Торес говори за конфликта си с Арбелоа


Н. Гавазов

Торес говори за конфликта си с Арбелоа

Старши -треньорът на младежкия отбор на Атлетико Мадрид Фернандо Торес говори за конфликта с колегата си от Реал Мадрид Алваро Арбелоа. Торес призна грешката, но в същото време обеща да продължи да защитава играчите си в ситуации, в които вижда несправедливост.

"Гледах видеото и не ми хареса това, което видях. Не се разпознавам, защото обикновено никога не го правя. Беше грешно. Беше грешка да участвам в тази провокация, още повече че отборът ми остана без треньор в продълженията.

Казах на момчетата, че направих грешка, но винаги ще защитавам отбора си, когато видя ситуации, които считам за нечестни“, заяви Торес.

Припомняме, че бившите съотборници в Ливърпул и Испания Торес и Арбелоа се скараха на тъчлинията по време на реванша на младежките отбори на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид от четвъртфиналите за Купата, който завърши с победа на "бланкосите" с общ резултат 4: 2. Торес бе бесен на поведението на Арбелоа, блъсна го и го заплаши да му "откъсне главата". В резултат на конфликта Торес беше отстранен, а по-късно Испанската футболна федерация дисквалифицира треньора за един мач.

  Сподели
448