Рамос: Ние ще се борим за четири трофея


Н. Гавазов

Рамос: Ние ще се борим за четири трофея

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че през следващия сезон Кралският клуб има намерение да се бори за победи във всички турнири, в които ще вземе участие. Както е известно, през изминалия сезон мадридчани спечелиха единствено Купата на Краля, оставайки втори в Ла Лига и достигайки до полуфинал в Шампионска лига, където отпаднаха от Барселона.

„Ние задължително ще претендираме за четири титли - в Суперкупата, първенството, Шампионска лига и Купата на Испания. Лично аз, най-много искам да играя финал в Шампионска лига и през изминалия сезон бяхме много близо до това. Необходимо е обаче постоянно да работим над себе си за това, да постигаме победи и сега мисля, че се намираме на верен път", заяви Рамос в обширно интервю за Marca.

Защитникът също така оцени високо работата на наставника на отбора Жозе Моуриньо.

„Малко треньори в света биха могли да мотивират толкова много своите играчи, както го прави той. Провървя ни много с човек, като Моуриньо. Реал наистина имаше нужда от такъв треньор - с неговия стил и характер, той е точно за нас", продължава Рамос.

В същото време играчът отбеляза, че представата за португалеца, която се експонира от медиите, няма нищо общо с действителността.

„Неговите пресконференции и поведението му по време на срещите не дават истинската представа за Моуриньо. Той е открит човек, верен на своите идеи и готов да помогне на всеки. Щастлив съм тук и не разглеждам за себе си някакви други варианти, освен да продължавам да играя за Реал", завършва защитника.

 

  Сподели
80