Реал Мадрид ще се справи с Алмерия


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се справи с Алмерия

Реал Мадрид - Алмерия
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 29.04.2023 г.
Час: 19:30 ч.

Реал Мадрид пропусна възможността да доближи Барселона на върха след като беше унизен от Жирона с 4:2. Тати Кастеланос вкара всички четири гола във вратата на "белия балет" и сътвори кошмарна вечер за Едер Милитао. Само Винисиус с гол и асистенция получи добри оценки в тази среща за тима на Анчелоти, а наближава изключително важен мач в Шампионска лига срещу Манчестър Сити, който играе най-добрия си футбол в сезона.

Алмерия взе важна победа с 2:1 над Хетафе последно в пряк сблъсък за оцеляване. Алмерия гостуваше и игра с човек повече голяма част от срещата, като заслугата за головете бе на Суарес. С 3 точки над опасността тимът диша по-спокойно, но излиза срещу един от най-тежките съперници тук, отново на гости. Поне здравето в тима е почти перфектно и само Ел Билал Туре липсва.

При домакините се натрупаха проблеми и аут са Алаба, Бензема, Куртоа, Азар и Менди. В първата среща от сезона Реал надви този съперник с 2:1 когато Алаба и Вазкес се разписаха. Сега домакините отново са фаворити, но сякаш формата спадна напоследък.

Прогноза: Реал Мадрид - Алмерия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Алмерия (Руби)
 
Мартинес
   
Ели
Бабич
Мендес
Сентелес
Хос
Коста
Баптищао
Робертоне
Рамазани
Суарес
Винисиус
Родриго
Асенсио
Кроос
Чуамени
Модрич
Начо
Карвахал
Рудигер
Милитао
   
Лунин
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Алмерия 2:1

  Сподели
358