Белия балет ще се справи в Жирона


И. Ангелов

Белия балет ще се справи в Жирона

Жирона - Реал Мадрид
Стадион: Естади Монтиливи
Дата: 25.04.2023 г.
Час: 20:30 ч.

Поредицата от срещи на Жирона без загуба бе прекратена в последния кръг на Ла Лига когато тимът отстъпи с минималното 1:0 на Реал Валядолид. Нападението на тима така и не успя да намери път през вратаря Масип, който направи 6 спасявания в иначе равностоен двубой. 11-ата позиция е на голяма дистанция от дъното и засега тимът е в безопасност на 8 точки над зоната за изпадане.

Реал Мадрид се намира на поредица от 4 победи във всички турнири след последното 2:0 над Селта Виго. Асенсио вкара в този мач и асистира на Милитао за втория гол. Реал обаче се намира на 11 точки зад Барселона в състезанието на върха.

И в двата тима има проблеми преди старта, като при домакините с контузии са Гарсия, Вия, Рока, Ерера и Кебе. При гостите наказан е Себайос и с травми липсват Менди, Алаба, Бензема и Камавинга.

Реал вкара по най-малко 2 гола в 4 поредни кръга. В тази форма тимът ще търси да подобри последния мач между двата противника, завършил при 1:1 през октомври когато Винисиус вкара и Жирона изравни чрез дузпа на Стуани.

Прогноза: Жирона - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
372