Реал ще вземе точките от последния


И. Ангелов

Реал ще вземе точките от последния

Реал Мадрид - Елче
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 15.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид получи нов удар по амбициите за първото място след като загуби последния кръг минимално от Майорка в Ла Лига. Начо си вкара автогол рано и "белия балет" не успя да се пребори до края дори за точката. В мача тимът на Анчелоти направи 20 удара и само един бе точен и то от дузпа на Асенсио, която беше спасена. През уикенда обаче тимът повиши увереността си след като отново спечели Световното клубно първенство.

Елче най-накрая взе първата си победа за сезона когато надви с 3:1 Виляреал. Пере Мия вкара хетрик с две дузпи, но тимът му остава на 12 точки от безопасността в момента.

В двата лагера има някои проблеми. При домакините Винисиус е наказан и контузени са Куртоа, Азар и Менди. Тони Кроос и Лукас Вазкес са поставени под въпрос. При гостите с наказание са Маскарел и Паласиос, като контузени са още Мия, Коядо, Аламо и Доналд.

Реал вкара поне по 2 гола на Елче в 8 от последните 10 срещи между отборите. Без загуба в 10 поредни мача срещу този съперник фаворит е домакинът. Последно Реал спечели с 3:0 над Елче с голове на Бензема, Асенсио и Валверде.

Прогноза: Реал Мадрид - Елче 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
339