Реал ще вземе точките в Майорка


И. Ангелов

Реал ще вземе точките в Майорка

Майорка - Реал Мадрид
Стадион: Сон Моа
Дата: 05.02.2023 г.
Час: 15:00 ч.

Майорка разочарова доста в последното представяне и загубата с 2:0 от Кадис. И двата гола бяха допуснати преди почивката и не видяхме отговор, с който тимът да потвърди амбициите си за европейските места. С три поредни загуби на гости в лигата те се отдалечиха и в момента тимът е точно в средата на класирането.

Реал Мадрид продължава да поддържа напрежението под върха зад Барселона след победата с 2:0 над Валенсия последно. Марко Асенсио вкара във втората част преди Бензема да асистира за Винисиус след две минути за обезкуражаване на съперника. "Белия балет" се представи отлично и в защита без да позволи на противника да стреля по вратата.

В двата лагера проблеми почти няма, като при домакините липсват всякакви наказани или контузени имена. За Анчелоти с проблеми са Алаба, Менди и Вазкес.

Реал Мадрид има 9 победи в последните 10 мача срещу Майорка във всички турнири. В последните 3 Реал вкара и по най-малко 3 гола на този противник. С 3 поредни сухи мрежи фаворити са момчетата на Карло Анчелоти.

Прогноза: Майорка - Реал Мадрид 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Рудигер
Милитао
Начо
Камавинга
Кроос
Себайос
Модрич
Валверде
Бензема
Винисиус
Канг-Ин
Мурики
Кадевере
Коста
Санчес
Гаярета
Мафео
Валиент
Райо
Копете
   
Райкович
 
Майорка (Хавиер Агире)

Обоснована прогноза: Майорка - Реал Мадрид 0:3

  Сподели
550