Реал ще се справи със затруднена Валенсия


И. Ангелов

Реал ще се справи със затруднена Валенсия

Реал Мадрид - Валенсия
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 02.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид изпадна на пет точки от лидера в Ла Лига Барселона след последното равенство срещу добре представящия се Реал Сосиедад, който се държи около лидерите дори в криза с контузии. "Белия балет" контролираше топката и създаваше напрежение, но Алекс Ремиро не се поддаде и спаси 7 удара по вратата си.

Валенсия има проблеми на терена и извън него и стои по-близо до дъното след 18 кръга. Загубата с 1:0 от Реал Валядолид сложи край на кариерата на Дженаро Гатузо начело, а това доведе и до протести на феновете срещу собствениците. Само 1 точка над опасността и на 14-та позиция тимът ще има голяма задача пред временния наставник Воро Гонзалес, който за осми път ще опита да спасява положението в кариерата си.

Откъм състави, при домакините Вазкес и Менди са контузени и под въпрос са още Алаба, Карвахал и Чуамени. При гостите контузени са Доменех и Гонзалес, докато Гая и Корея са под въпрос.

Реал Мадрид не загуби в 17 поредни срещи от Валенсия във всички турнири. Валенсия не спечели 9 от последните 10 кръга и не може да се счете за фаворит, макар новият наставник да може да поднесе изненада.

Прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Валенсия (Воро Гонзалес)
 
Мамардашвили
   
Паулиста
Йозкачар
Фолке
Гая
Муса
Мориба
Клуиверт
Алмейда
Лино
Кавани
Винисиус
Бензема
Валверде
Модрич
Себайос
Кроос
Камавинга
Начо
Милитао
Рудигер
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 2:0

  Сподели
385