Реал ще постигне класика над изпадащия Алмерия


П. Пенков

Реал ще постигне класика над изпадащия Алмерия

Реал Мадрид - Алмерия
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 21.05.2011
Час: 21:00
Съдия: Иглесиас Виянова

Реал Мадрид посреща Алмерия на стадион "Сантяго Бернабеу" в среща от последния 38-я кръг от испанската Примера дивисион. Белият балет се очаква да победи в тази среща и така да завърши сезона максимално близо до лидера Барселона, която си осигури титлата в първенството, тъй като притежава четири точки преднина, а това е последния кръг от шампионата. Реал Мадрид изгуби борбата за титлата в края на месец април, когато претърпя неочаквано поражение у дома с 3:2 от гостуващия Реал Саргоса, който ще се бори за оставането си в елита и през следващата кампания. Причината, поради която мадридчани загубиха се крие може би в това, че три дни преди срещата Реал загуби от Барселона у дома 2:0 в първи полуфинален двубой от Шампионската лига. След поражението от Сарогоса, състава на Жозе Моуриньо записа три последователни успехи в Примера - срещу Севиля, Хетафе и Виляреал.

Фернандо Гаго и Сами Кедира се очакват да пропуснат последния мач на тима от настоящата кампания, поради контузии, докато Ласана Диара е аут, поради натрупани жълти картони.

Алмерия е последен във временното подреждане, като със сигурно ще изгуби елитния си статус след този кръг. Съставът заема 20-та позиция с актив от 30 точки, като разликата между тима и място извън опасната зона е цели 12 точки. Алмерия претърпя седем поредни поражение в последните си 9 срещи от Примера дивисион. На 11 май тима прекъсна лошата си серия, след като измъкна точка при домакинството си на Виляреал, завършило при нулево равенство. Седмица по-късно тима зарадва за последно феновете си, тъй като победи Майорка с 3:1 на "Естадио Медитеранео".

Алмерия няма проблеми с новоконтузени играчи, а титулярния халф Ернан Бернардело се завръща в игра, след като изтърпя наложеното му наказание.

Прогноза: Реал Мадрид - Алмерия 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

30 април Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (Примера)
03 май Барселона - Реал Мадрид 1:1 (Шампионска лига)
07 май Севиля - Реал Мадрид 2:6 (Примера)
10 май Реал Мадрид - Хетафе 4:0 (Примера)
15 май Виляреал - Реал Мадрид 1:3 (Примера)

Алмерия:

25 април Реал Сарагоса - Алмерия 1:0 (Примера)
01 май Алмерия - Севиля 0:1 (Примера)
07 май Хетафе - Алмерия 2:0 (Примера)
11 май Алмерия - Виляреал 0:0 (Примера)
15 май Алмерия - Майорка 3:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Алмерия

11 мача
7 победи за Реал Мадрид
3 равенства
1 победа за Алмерия
Голова Разлика: 25:11 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.12
Равен - 8.50
Алмерия - 17.00

Коефициенти от Offsidebet:
Реал Мадрид - 1.11
Равен - 8.50
Алмерия - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144