Барсa гостува на Малага в последния кръг от Примера


П. Пенков

Барсa гостува на Малага в последния кръг от Примера

Малага - Барселона
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 21.05.2011
Час: 19:00
Съдия: Клос Гомес

Барселона гостувана на Малага в последен двубой от 38-я кръг от испанската Примера дивисион. Домакините повече от Мануел Пелегрини си осигуриха участие в елита и през следващия сезон, след като тима постигна пет победи в последните си шест срещи от първенството. Така Малага се изкачи на десетата позиция във временното класиране с актив от 46 точки, на 4 точки разлика от Реал Сарагоса, който оглавява зоната на изпадащите. Тези пет поредни успеха във Примера бяха прекъснати преди седмица, когато сино-белите си тръгнаха само с точка, след като завърши наравно 1:1 срещу Атлетик Билбао.

Титулярният нападател на Малага - Жулио Баптиста е аут, поради контузия, както и съотборника му Хосе Рондон. Мартин Демикелис пък ще трябва да пропусне двубоя с Барселона, след като получи червен картон в срещата с Атлетик Билбао.

Каталунците вече спечелиха трофея в Примера дивисион и единствената им цел до края на кампанията е да печелят срещите, като така да радват почитателите си. Барселона е четири точки пред втория Реал Мадрид, така че ако състава на Пеп Гуардиола загуби от Малага, а белия балет победи изпадащия Алмерия, то разликата в крайното класирането между първия и втория ще бъде само една точка. След като победи Еспаньол с 2:0 у дома на Барса беше нужна само точка за да спечели трофея. И това се случи седмица по-късно, когато състава постигна равенство при  гостуването си на Леванте. На 15 май каталунци отпразнуваха спечелената титла пред публиката на "Камп Ноу", като срещата с Депортиво Ла Коруня завърши при нулево равенство. След двубоя с Малага, който няма никакво значение за Барселона, каталунци се изправят срещу Манчестър Юнайтед във финала на Шампионската лига, който е на 28 май на стадион "Уембли".

Левият полузащитник на Барселона Адриано ще пропусне последната среща на тима от настоящия сезон, поради контузия в слабините, която получи на 11 април на финала за Купата на Краля. Съотборника му Габриел Милито също е аут, поради травма, докато Карлес Пуйол е на път да се завърне в игра, като състоянието му ще бъде определно преди началото на двубоя с Малага.

Домакините се намират във перфектна форма, докато на Барселона спечели титлата и единствената й цел е да радва феновете си.

Прогноза: Малага - Барселона 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Малага:

24 април Расинг Сантандер - Малага 1:2 (Примера)
01 май Малага - Еркулес 3:1 (Примера)
07 май Атлетико Мадрид - Малага 0:3 (Примера)
10 май Малага - Спортинг Хихон 2:0 (Примера)
15 май Атлетик Билбао - Малага 1:1 (Примера)

Барселона:

30 април Реал Сосиедад - Барселона 2:1 (Примера)
03 май Барселона - Реал Мадрид 1:1 (Шампионска лига)
08 май Барселона - Еспаньол 2:0 (Примера)
11 май Леванте - Барселона 1:1 (Примера)
15 май Барселона - Депортиво Ла Коруня 0:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Малага - Барселона

59 мача
9 победи за Малага
11 равенства
39 победи за Барселона
Голова Разлика: 130:40 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Малага - 3.25
Равен - 3.50
Барселона - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Малага - 3.20
Равен - 3.60
Барселона - 2.05

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187