Барселона ще вземе трите точки срещу Хетафе


Н. Гавазов

Барселона ще вземе трите точки срещу Хетафе

Барселона - Осасуна

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 22.01.2023 г.

Час: 19:30 ч.

Съдия: Хавиер Иглесиас

Барселона посреща Осасуна в мач от 18-я кръг на Примера дивисион и ще се опита да продължи положителната серия.

"Блаугранас" спечели Суперкупата на Испания миналия уикенд, като победи Реал Мадрид с 3:1 на финала. Гави показа изключителна игра с две асистенции и гол, а Роберт Левандовски и Педри бяха другите голмайстори на стадион "Крал Абдула" в Рияд.

Отборът, воден от Шави, се възползва от пропуска на Реал Мадрид в предишния мач от Ла Лига преди две седмици във Виляреал, като голяма победа с 0-1 като гост на Атлетико Мадрид им помогна да се изкачат на три точки на върха в класирането на Ла Лига. Барселона потвърди страхотната си форма и в четвъртък вечерта, унищожавайки Сеута от по-долната дивизия с 5:0 за Купата на Краля.

Хетафе имаше големи проблеми с липсата на педантичност в защита в последните мачове, а това доведе до лоши резултати на столичани. Хората на Кике Санчес Флорес допуснаха три поражения във всички турнири и имат само една победа в последните си пет мача в Ла Лига, с три загуби в този период. Лошата серия смъкна Хетафе до 16-та позиция и тимът не е в зоната на изпадащи само по допълнителни показатели. На практика, столичани водят битка за оцеляването си през този сезон.

Торес и Левандовски са наказани от домакините. Гостите са без контузения Арамбари.

  - Барселона е безупречна като домакин на Хетафе, като спечели 15 и завърши наравно 4 от последните 19 мача срещу този съперник на "Камп Ноу".

   -  Хетафе измъкна нулево равенство срещу Барселона в последната среща на отборите през май миналата година на "Алфонсо Перес".  

   -  Всеки от последните три мача между тези отбори на "Камп Ноу" завърши с победи на Барселона като и двата отбора бяха точни.

Барселона е големият фаворит тук. Хетафе имаше славата на отбор, който умее да затваря играта и успешно да се брани, но въпреки това столичани губеха тук. Сега разликата в класите изглежда още по-очебийна и за това нашето предложение е за победа с разлика от два гола на каталунците.

Прогноза: Барселона - Хетафе 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Хетафе (Кике Флорес)
 
Сория
   
Митрович
Дуарте
Даконам
Амави
Максимович
Мия
Алена
Иглесиас
Юнал
Майорал
Дембеле
Фати
Рафиня
Педри
Де Йонг
Гави
Алба
Кунде
Кристенсен
Роберто
   
Тер Щеген
 
Барселона (Шави)

Обоснована прогноза: Барселона - Хетафе 2:0

  Сподели
331