Реал Мадрид ще се потруди срещу Виляреал


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се потруди срещу Виляреал

Виляреал - Реал Мадрид
Стадион: Естадио де ла Серамика
Дата: 07.01.2023 г.
Час: 17:15 ч.

Виляреал отбеляза завръщането на свой терен с късна победа над Валенсия с 2:1 в последния кръг от испанската Ла Лига. Домакините поведоха рано, допуснаха изравняване от Чуквуезе и Фойт трябваше да спасява точките в 88-ата минута. След тази среща видяхме и успех с 5:1 за самочувствие в купата на краля над Картагеня.

Реал Мадрид се възползва от равенството на Барселона в последния кръг и взе точките от Валядолид за да изравни лидера в таблицата. Бензема вкара два късни гола за да покаже, че не е загубил форма, след което Реал спечели и за купата с 1:0 над Касереньо.

В двата отбора проблемите с контузени не са много. При домакините аут са Джовани Ло Селсо и Франсис Коклен. Карло Анчелоти постави под въпрос Куртоа, Карвахал и Диас.

Миналата година в двата мача между тези отбори в лигата не беше вкаран нито един гол. Виляреал направи равенства с Реал 5 пъти поред у дома. Сега "Белия балет" има 12 победи от последните 15 кръга, и в 6 от последните 7 вкара по най-малко 2 гола, с което ще опита да подобри статистиката на този терен. Виляреал няма победа над Реал от 2018 г.

Прогноза: Виляреал - Реал Мадрид 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Рудигер
Алаба
Вазкес
Менди
Кроос
Чуамени
Модрич
Валверде
Бензема
Винисиус
Данхума
Пино
Баена
Чуквуезе
Парехо
Капу
Морено
Фемениа
Торес
Фойт
   
Рули
 
Виляреал (Кике Сетиен)

Обоснована прогноза: Виляреал - Реал Мадрид 0:1

  Сподели
573