Реал ще покаже, че все още не изгубил победния си дух


П. Пенков

Реал ще покаже, че все още не изгубил победния си дух

Севиля - Реал Мадрид
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 07.05.2011
Час: 23:00
Съдия: Матеу Лахос

В последна среща от съботният ден от 35-я кръг от испанската Примера дивисион, Севиля приема Реал Мадрид на стадион "Рамон Санчес Писхуан". Съставът на Грегорио Мансано е шести във временното подреждане, като все още не е напълно гарантирал участието си в турнира Лига Европа през следващата кампанията, тъй като седмица Атлетик Билбао е само на точка зад тях. Преди две седмици Севиля успя да се реваншира на почитателите си за загубата, която претърпя при гостуването си на Хетафе, като победа на собствен терен Виляреал с 3:2. Седмица след успеха над жълтата подводница, червено-белите регистраха минимална победа с 1:0 при визитата си на Алмерия.

Испанският халф на Севиля Хесус Навас ще пропусне остатъка от сезона, поради тежка контузия. Фредерик Кануте е под съмнение за предстоящия двубой с Реал Мадрид, докато Тиберио Гуаренте и Алексис със сигурност пропускат домакинството на белия балет.

Реал Мадрид може да се надява само на чудо в оставащите четири мача до края на сезона, ако иска да спечели шампионския трофей в Примера дивисион. Съставът на Жозе Моуриньо е втори във временното подреждане и е на осем точки зад лидера Барселона. Единственият значим успех, който постигна Реал през този сезон беше спечелването на Купата на Краля, когато във финала среща от турнира белия балет постигна минимална победа с 1:0 над каталунци, като попадението беше дело на Кристиано Роналдо. След това лошите времена за тима започнаха. Съставът на Жозе Моуриньо загуби първата си полуфинална среща с Барселона, а седмица по-късно се добра само до равенство 1:1 в Каталуния, като по този начин не успя да се класира за финала на най-престижния турнир в Европа. Освен това треньорът на мадридчани Жозе Моуриньо беше наказан от УЕФА за изказванията си.

Фернандо Гаго и Сами Кедира ще пропуснат срещата с Севиля, поради контузии, докато съотборника им Рикардо Карвальо е наказан, след като получи червен картон в срещата със Сарагоса, която мадридчани загубиха с 3:2 пред собствена публика.

Севиля се бори с непостоянството си през тази кампания. Барселона определено ще защитят титлата си, докато Реал трябва да покаже, че все още не е изгубил победния си дух.

Прогноза: Севиля - Реал Мадрид 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Севиля:

03 април Севиля - Реал Сарагоса 3:1 (Примера)
09 април Майорка - Севиля 2:2 (Примера)
16 април Хетафе - Севиля 1:0 (Примера)
24 април Севиля - Виляреал 3:2 (Примера)
01 май Алмерия - Севиля 0:1 (Примера)

Реал Мадрид:

20 април Барселона - Реал Мадрид 0:1 сл. прод. (Купа на Краля)
23 април Валенсия - Реал Мадрид 3:6 (Примера)
27 април Реал Мадрид - Барселона 0:2 (Шампионска лига)
30 април Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (Примера)
03 май Барселона - Реал Мадрид 1:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Севиля - Реал Мадрид

140 мача
41 победи за Севиля
27 равенства
72 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 290:192 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Севиля - 3.00
Равен - 3.50
Реал Мадрид - 2.25

Коефициенти от Offsidebet:
Севиля - 3.00
Равен - 3.40
Реал Мадрид - 2.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216