Реал ще се поправя в Хетафе


И. Ангелов

Реал ще се поправя в Хетафе

Хетафе - Реал Мадрид
Стадион: Колисеум Алфонсо Перес
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Хетафе се намираше в добра поредица, но тя бе прекратена при последната загуба с 3:2 от Реал Валядолид. Майорал и Суарес вкараха за Хетафе тогава и можеха да донесат точката, но Унал пропусна дузпа в 73-ата минута и в крайна сметка Валядолид взе точките.

Реал Мадрид също пропусна да вземе пълен пакет точки в последния кръг за първи път този сезон в Ла Лига. Винисиус вкара срещу Осасуна, но и тук пропусната дузпа на Бензема и отменен гол от засада доведоха до равенство, което изравни Реал с Барселона по резултати и точки в лигата, но заради по-добрата си голова разлика каталунците превзеха върха на Ла Лига.

В двата състава няма особено много проблеми, като домакините са в перфектно здраве. Луис Мия бе наказан последно и тук се връща в игра. При гостите Дани Себайос остава с травма заедно с Тибо Куртоа, докато Родриго е под въпрос.

Реал Мадрид няма загуба в 34 от последните 37 мача в Ла Лига. В 8 от последните 9 срещу Хетафе Реал не допусна гол. Реал не загуби и в 17 от последните 18 срещу Хетафе във всички турнири. "Белия балет" вкара по най-малко 2 гола в 8 от последните си 10 гостувания в лигата, поради което е фаворит.

Прогноза: Хетафе - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
421