Меси смята, че Лапорта го е предал


Н. Гавазов

Меси смята, че Лапорта го е предал

Вероятността Лионел Меси да се завърне в Барселона е изключително малка.

Според Marca, за да бъде възможен трансферът на аржентинеца в каталунския клуб, трябва да бъдат решени няколко проблема.

Сега Меси няма контакти с ръководството на Барселона. Липсват и отношения между страните. Аржентинецът е чул слухове за бъдещето си, но никой не се е свързал с него за евентуално завръщане в Барса.

Освен това ще отнеме много време на каталунците да убедят Меси да се присъедини към клуба. Лео вярва, че президентът на Барса Жоан Лапорта го е предал, като е отменил удължаването на договора в последния момент и го е принудил да напусне клуба.

Освен това Меси не харесва, че ръководителите на Барселона постоянно говорят за него.

Завръщането на Лионел в клуба ще наложи до напускането на някои играчи и мениджъри, тъй като аржентинецът не е забравил отношението на някои хора към него. Меси ще се съгласи да се върне в Барса само ако му бъде гарантирано място в стартовите 11.

Не забравяйте и за финансовите затруднения, които изпитва Барселона. Ситуацията се подобри, но клубът трябва да продължи да намалява заплатите.

В момента Меси мисли само как да се представи добре с ПСЖ този сезон, както и да играе добре на Мондиал 2022 в националния отбор на Аржентина.

По-рано бе съобщено, че ПСЖ предлага на Меси да удължи договора по схемата 1+1.

35-годишният нападател е отбелязал 6 гола и е направил 8 асистенции в 11 мача за ПСЖ този сезон.

  Сподели
572