Реал ще вземе дербито с Атлетико


И. Ангелов

Реал ще вземе дербито с Атлетико

Атлетико Мадрид - Реал Мадрид
Стадион: Уанда Метрополитано
Дата: 18.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Атлетико постигна най-добрата си победа за сезона в Ла Лига преди важното дерби с градския съперник след като надви с 4:1 Селта Виго. Кореа, Де Пол и Караско се разписаха и показаха форма, но малко след това в Шампионска лига тимът разочарова след като отстъпи на Байер Леверкузен в ШЛ с 2:0.

Реал Мадрид се намира в серия от 8 победи във всички турнири след 4:1 над Майорка и 2:0 в ШЛ срещу Лайпциг. След като Карим Бензема се контузи в негово отсъствие Винисиус и Валверде поеха щафетата с важни изяви.

Сега ключовият нападател на "Белия балет" продължава да липсва, а под въпрос са още Милитао и Вазкес. При домакините липсват Облак, Хименес и Савич, а под въпрос са Регилон и Лемар.

Атлетико избегна загубата в 34 от последните си 38 домакинства в Ла Лига. Реал Мадрид няма загуба в 33 от 36 кръга на гости. В последните 5 мача Реал вкара по най-малко 2 гола. Последно през април победител в това дерби бе Атлетико след дузпа от Караско за 1:0. Тогава Реал отслаби тима си след като бе гарантирал титлата.

Прогноза: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Рудигер
Алаба
Карвахал
Менди
Кроос
Чуамени
Модрич
Валверде
Винисиус
Азар
Феликс
Мората
Саул
Пол
Йоренте
Лемар
Молина
Хермосо
Витсел
Рейнилдо
   
Гърбич
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
363