Реал ще вземе пета победа в Ла Лига


И. Ангелов

Реал ще вземе пета победа в Ла Лига

Реал Мадрид - Майорка
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 11.09.2022 г.
Час: 15:00 ч.

Реал Мадрид остана единственият отбор със 100% рекорд от победи след 4 кръга в испанската Ла Лига. Последно тимът надви с 2:1 Реал Бетис, и формата бе пренесена и в Европа с 3:0 над Селтик. Проблемът е контузията на талисмана Карим Бензема, който може да липсва прогнозно около 4 срещи. Това може да премести Винисиус на върха на атаката, но предстои да видим решението на треньора.

Майорка направи 1:1 с Жирона в последната си среща в лигата. Тогава тимът изостана в 87-ата минута но с късна дузпа в 92-ата стигна до точката, като точен бе Хосе Копете. До тук гостите имат победа, загуба и два равни, с което заемат средна позиция в класирането.

В двата състава проблемите не са многобройни. Освен Бензема под въпрос при домакините е Алваро Одриосола. Начо се завръща след мускулна травма. При гостите Доминик Грейф е контузен и под въпрос са Баба, Ндиайе и Анхел Родригес.

Реал Мадрид няма загуба в 29 от последните 30 домакинства в Ла Лига. "Белия балет" има 6 поредни победи над Майорка. Гостите обаче не допуснаха гол в 4 поредни срещи извън дома. Реал вкара по най-малко 2 гола в първите четири кръга. Последният сезон Майорка допусна 6 гола на "Бернабеу".

Прогноза: Реал Мадрид - Майорка 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Майорка (Хавиер Агире)
 
Райкович
   
Копете
Райо
Валиент
Мафео
Баталиа
Санчес
Родригес
Коста
Мурики
Канг-Ин
Азар
Винисиус
Валверде
Модрич
Чуамени
Кроос
Менди
Карвахал
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Майорка 3:0

  Сподели
382