Севиля няма шанс срещу Барселона


Н. Гавазов

  Севиля няма шанс срещу Барселона

Севиля - Барселона

Стадион: "Рамон Санчес", Севиля

Дата: 03.09.2022 г.

Час: 22:00

Съдия: Антонио Матеу

Севиля посреща Барселона в мач от 4-ти кръг на Примера дивисион и ще се опита да запише първа победа през сезона. Андалусците започнаха с изненадваща загуба на гости на Осасуна, а след това не успяха да победят Реал Валядолид у дома. В миналия кръг хората на Лопетеги гостуваха на новака Алмерия и срещата започна добре за гостите - гол на Торес е средата на полувремето даде надежда, че този път нещата ще се получат. Домакините обаче върнаха едно попадение малко преди почивката, а 15 минути след подновяването на играта поведоха и в резултата. Обезпокоителното е, че севилци не направиха нищо в следващите 30 минути, за да променят събитията, а вместо това почти целият отбор получи жълти картони за груба игра и симулации.

Барселона е на другия полюс. Каталунците започнаха с нулево равенство с Райо Валекано, което попари "Камп Ноу", но след това хората на Шави се коригираха и буквално смачкаха Реал Сосиедад и Реал Валядолид. В победните двубои Левандовски вкара четири гола, потвърждавайки класата си и давайки надежда, че "блаугранас" най-сетне намери футболист, който да вкарва много.

Корона е контузен от домакините, а Акуня е наказан. Барселона няма кадрови проблеми. Напротив, клубът успя да регистрира бившият играч на Севиля Жук Кунде, който трябва да започне в центъра на защитата.

- Барселона спечели три и завърши наравно в един от последните четири директни срещи със Севиля.

- Барселона има 16 победи, 9 равенства и 9 поражения в предишните 34 сблъсъка като гост срещу Севиля.

- Всички с изключение на един от предишните седем директни срещи между тези два съперника завършиха с по-малко от три отбелязани гола.

Севиля загуби само един домакински мач през миналия сезон, но това, което виждаме от андалусци досега е съвсем различно. От друга страна Барселона започва да изглежда все по-заплашително, което ни кара да твърдим, че гостите са фаворити в двубоя. Истинско чудо ще бъде за Севиля, ако не загуби срещата.

Прогноза: Севиля - Барселона 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Шави)
 
Тер Щеген
   
Араухо
Кунде
Гарсия
Балде
Гави
Бускетс
Педри
Рафиня
Левандовски
Дембеле
Гомес
Мир
Ламела
Дилейни
Фернандо
Торес
Телес
Нианзи
Рекик
Навас
   
Боно
 
Севиля (Лопетеги)

Обоснована прогноза: Севиля - Барселона 0:2

  Сподели
449