Реал си свърши работата срещу Селта във Виго


FUTBOL-TV

Реал си свърши работата срещу Селта във Виго

Шампионът на Испания Реал Мадрид победи Селта Виго като гост на "Балаидос" с 4:1 в среща от втория кръг на Ла Лига. Това бе първи мач за "лос меренгес“ след трансфера на Каземиро в Манчестър Юнайтед.

Двата отбора си размениха по един гол от дузпа, като и двете бяха отсъдени за игра с ръка. Първо Карим Бензема се разписа от бялата точка, а след това Яго Аспас.

В края на първата част хърватският маестро Лука Модрич даде преднина на "лос бланкос" с много красив гол с удар от далечна дистанция.

В 56-ата минута Лука Модрич пусна страхотно извеждащо подаване към Винисиус Жуниор, а бразилецът използва скоростта и техниката си, за да преодолее вратаря Марчесин и на празна врата вкара за 3:1.

Интригата тотално приключи в 66-ата минута след нова бърза атака на тима на Анчелоти. Този път Чуамени напредна през центъра и подаде на Винисиус. Бразилецът насочи топката към Бензема, но той се подхлъзна, което позволи на Валверде да стреля и след удара му резултатът стана 1:4. 

В 85-ата минута Антонио Рюдигер се включи в атака и комбинира с Карим Бензема. Французинът бе повален от Уго Майо и така реферът посочи бялата точка за трети път в мача. Зад топката застана Еден Азар, но Марчесин спаси, а впоследствие отрази и добавката на Карим Бензема.

 

  Сподели
282