Моуриньо: Иска ми се Барса да са 10


И. Ангелов

Моуриньо: Иска ми се Барса да са 10

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че му се иска да "видя Барса с 10 на терена веднъж". Специалния се изказа по адрес на рефера, който изгони Албиол, но пощади Дани Алвеш. Според португалеца съдийството не е изпълнило правилно задачите си в снощния мач, завиршил 1:1 на "Бернабеу".

Домакините бяха оставени с 10 души на терена след нарушение в наказателното поле на Раул Албиол срещу Давид Вия. Дузпата реализира Меси.

"През първото полувреме двата отбора бяха равни. Играхме компактно и дисциплинирано. Победата си е победа, както и равенството - равенство, но ще трябва да извлечем позитиви от двубоя," каза Моуриньо след мача.

"Това което искаме е решенията да се вземат безпристрастно на терена. Правилата са едни за всички, и започнах да се уморявам да играем с 10 човека. Албиол сега ще пропусне финалът за купата заради никакво нарушение."

Според португалеца Дани Алвеш е трябвало да бъде изгонен след като повали Марсело. Специалния заяви, че би било интересно да види Барселона с 10 футболиста на терена.

"Както обикновено, когато си с 10 срещу 11, е трудно да се играе срещу Барселона. Подходът на рефера се промени с решението да не изгони Дани Алвеш. Поне веднъж искам да видя Барса, когато са с човек по-малко."

 

  Сподели
291