Кака иска требъл


И. Ангелов

Кака иска требъл

Футболистът на Реал Мадрид Кака смята, че отборът му може да спечели всички състезания, в които се бори този сезон, като освен това остава доволен след двете си вкарани попадения срещу Атлетик Билбао.

Полузащитникът на "Белия балет" смята, че може да спечели Лигата, Купата на краля и Шампионска лига през този сезон.

В момента неговият отбор се намира на 8 точки от лидера Барселона. Двата отбора ще се срещнат за второто "Класико" тази година следващата събота вечер.

След това двата тима ще се срещнат в мач за купата, а изглежда и в поредния етап на Шампионска лига, а бразилецът смята, че требъл от купи е възможна задача пред него и съотборниците му.

"Разбира се, че Реал Мадрид може да победи Барселона," заяви Кака за официалния сайт на клуба. "Може да спечелим Лигата, Купата и Шампионска лига, но трябва да се съсредоточим върху Тотнам."

Кака вкара 2 пъти от дузпа за победата на Реал над Атлетик като гост с 3:0. Той е доволен, че е изиграл важна роля за клуба в този двубой.

"Трябва да работя здраво и да се наслаждавам отново на играта си," настоя 28-годишният халф. "Единственият ми проблем бе коляното, което ме ограничи да играя изцяло. Трябва да работя много до края на кампанията. Надявам се да се забавлявам, чувствам, че съм длъжник на Реал Мадрид, и че не съм изпълнил очакванията към мен. Това ме притеснява."

Кака е вкарал 4 гола и има 1 асистенция в 9 мача с Мадрид този сезон.

  Сподели
242