Реал ще продължи да трупа точки, въпреки почти загубената титла


П. Пенков

Реал ще продължи да трупа точки, въпреки почти загубената титла

Атлетик Билбао - Реал Мадрид
Стадион: "Сан Мамес", Билбао
Дата: 09.04.2011
Час: 19:00
Съдия: Клос Гомес

Атлетик Билбао приема Реал Мадрид на стадион "Сан Мамес" в среща от 31-я кръг от испанската Примера дивисион. Домакините са пети във временното подреждане, като тима изгуби желание за участие в Шампионската лига през следващия сезон, тъй като четвъртия Виляреал се намира на 9 точки разлика от тях, така че Атлетик вероятно ще се примири с участие в другия европейски клубен турнир Лига Европа. Причината затова беше загубата, която Билбао записа срещу прекия си съперник за мястото в Шампионската лига - Виляреал. Съставът на Хоакин Капарос загуби преди две седмици от жълтата подводница с минималното 1:0 пред собствена публика на "Сан Мамес". Това обаче не се отрази на психиката на играчите, които седмица по-късно постигнаха убедителна победа с 3:1 при гостуването си на Алмерия.

Реал Мадрид е втори в подреждането на 8 точки разлика от лидера Барселона, като почти сигурно каталунците ще спечелят трофея на Примера в края на сезона. Причината затова се крие в срещата, която мадридчани загубиха преди седмица. На 2 април съставът на Жозе Моуриньо записа неочаквано поражение пред собствена публика на "Сатянго Бернабеу" от гостуващия Спортинг Хихон, с минималния резулат от 1:0. Това беше сериозен удар върху амбициите на испанския клуб, който толкова мечтаеше да спечели трофея през тази кампания. Сега съдбата остава в противника Барселона. Въпреки това, през настоящата седмица Реал Мадрид постигна впечатляваща победа в четвъртфинален двубой от Шампионската лига. Белият балет победи с 4:0 у дома гостуващия Тотнъм, като така почти сигурно си осигури участие на полуфиналната фаза.

Главният отсъстващ от състава на Реал Мадрид за срещата с Атлетик Билбао ще бъде франзуцина Карим Бензема, който получи контузия по време на загубата от Спортинг Хихон преди седмица. Играчът на Реал е възстановен, но от ръководстовот заявиха, че не трябва да се рискува със състоянието му затова той няма да вземе участие в срещата. Отсътващия за Реал са още Фернандо Гаго, Педро Леон и Само Кедира, който също страдат от травми.

Прогноза: Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:4

Последни 5 изиграни срещи:

Атлетик Билбао:

02 март Реал Сарагоса - Атлетик Билбао 2:1 (Примера)
06 март Атлетик Билбао - Севиля 2:0 (Примера)
14 март Хетафе - Атлетик Билбао 2:2 (Примера)
20 март Атлетик Билбао - Виляреал 0:1 (Примера)
04 април Алмерия - Атлетик Билбао 1:3 (Примера)

Реал Мадрид:

12 март Реал Мадрид - Еркулес 2:0 (Примера)
16 март Реал Мадрид - Олимпик Лион 3:0 (Шампионска лига)
19 март Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
02 април Реал Мадрид - Спортинг Хихон 0:1 (Примера)
05 април Реал Мадрид - Тотнъм 4:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Атлетик Билбао - Реал Мадрид

169 мача
56 победи за Атлетик Билбао
31 равенства
82 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 325:244 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Атлетик Билбао - 4.50
Равен - 3.75
Реал Мадрид - 1.72

Коефициенти от Offsidebet:
Атлетик Билбао - 4.60
Равен - 3.70
Реал Мадрид - 1.72

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174