Барселона унижи Реал в Мадрид (видео)


И. Ангелов

Барселона унижи Реал в Мадрид (видео)

Реал Мадрид посрещна Барселона в срещата от поредния двадесет и девети кръг на испанската Ла Лига. Поредното Класико на испанския футбол на "Сантиаго Бернабеу" отново ще обере заглавията, но в негативен план за домакините, които понесоха поражение с 4:0, с което остават на 9 точки над второто място, докато Барса се покачва на трета позиция на 12 точки зад лидера.

Барса започна много силно и след редица ранни опасни положения стигна до гола в 29-ата минута. Тук Обамеянг получи перфектна топка от Дембеле и с глава насочи през Куртоа за 1:0. В 38-ата минута при корнер, отново Дембеле подаде на главата на Араухо и това бе 2:0.

На почивката Анчелоти реагира със смяна на Кроос с Камавинга и на Карвахал с Диас. Нищо обаче не се промени и домакините получиха още два гола. В 47-ата минута Обамеянг намери Торес и той не остави шанс на Куртоа за 3:0, и само 4 минути след това ВАР обърна решение за отменен гол на Обамеянг и призна 4:0. Габонецът стана първият играч в настоящия век, намесен в 3 гола на Ел Класико в дебюта си в дербито.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1687