Реал Мадрид ще се справи във Виляреал


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се справи във Виляреал

Виляреал - Реал Мадрид
Стадион: Естадио де ла Серамика
Дата: 12.02.2022 г.
Час: 17:15 ч.

Виляреал навлиза в добра форма в този важен мач и след впечатляваща победа в последния кръг над Реал Бетис, над който бе постигнат дубъл този сезон след головете на Паул Торес и Етиен Капу. Победата бе отговор на изненадващото поражение от Елче. В момента тимът на Унай Емери се намира на шесто място и на 3 точки от Барселона и топ 4, макар и с мач повече.

Реал Мадрид, междувременно, продължи да увеличава преднината на върха след победен гол на Марко Асенсио над Гранада и възползване от трите поредни равенства на втория в таблицата Севиля. Победата отново бе отговор на два слаби резултата срещу Елче и Атлетик Билбао. В първата среща в сезона с Виляреал двата тима не се победиха, като такъв изход от резултата тук не е изключен.

Откъм състави, при домакините Франсис Коклен и Рубен Пеня ще липсват дълго време. Жерар Морено е под въпрос с мускулен проблем, който може да лиши домакините от най-добрия им играч.

При Реал проблемите започват да се изчистват, като Ферлан Менди остава контузен. Под въпрос са само Бензема и Мариано, с които може да не се рискува с приближаването на мачовете от Шампионска лига

Реал Мадрид няма загуба в 36 от последните 38 кръга на Ла Лига. Виляреал има 4 поредни равенства с Реал у дома, като в последните 5 мача пред своята публика тимът вкара по най-малко 2 гола в лигата. Реал Мадрид не загуби в 8 поредни мача с този съперник и ще цели да подобри статистиката си, особено ако ключовият Морено липсва в лагера на домакините.

Прогноза: Виляреал - Реал Мадрид 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Начо
Карвахал
Алаба
Кроос
Модрич
Касемиро
Винисиус
Иско
Асенсио
Морено
Данхума
Чуквуезе
Капу
Тригерос
Парехо
Педраса
Фойт
Торес
Албиол
   
Рули
 
Виляреал (Унай Емери)

Обоснована прогноза: Виляреал - Реал Мадрид 0:1

  Сподели
471