Обамеянг: От дете съм мечтал да играя в Испания


Н. Гавазов

Обамеянг: От дете съм мечтал да играя в Испания

Нападателят Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че Барселона е шансът на живота му. Напомняме, че габонецът пристигна на "Камп Ноу" като свободен агент, след като преди това разтрогна с Арсенал.

"Барселона е шансът на живота ми. Сутрин нямам търпение да се събудя. От дете съм си мечтал да играя в Испания. Не се замислих и за 2 минути, след като дойде офертата. Не съм играл от известно време, но в главата ми всичко е ясно. Скоро ще съм готов да помогна и лека полека да се върнем на върха.

За мен сега е шанс да спечеля Шампионската лига, защото никога не съм го правил. Барса трябва да спечели турнира, защото е велик клуб и затова съм тук. Трябва да сторим всичко, за да се върнем в турнира и да триумфираме.

Говорих с Шави и той ме вижда като №9. Скоро ще съм готов за това. Но ако ме иска и на крилото, няма проблем. Бях късметлия да играе в английската Висша лига и няма проблем да свикна и тук. От много години хората ме знаят като бърз нападател, който вкарва голове. Надявам се да реализирам много и тук. Не съм си поставил конкретно число за вкарани голове, но дано да са много. Ще дам всичко от себе си. За мен е чест да съм в Барселона", заяви Обамеянг.

  Сподели
383