Реал победи Барселона в продълженията (видео)


И. Ангелов

Реал победи Барселона в продълженията (видео)

Барселона и Реал Мадрид се срещнаха в Рияд за срещата от полуфиналната фаза на испанската Суперкупа, като днес на "Кинг Фад Интернешънъл Стейдиъм" двата тима се разделиха при 2:2 след 90 изиграни минути, преди "белия балет" да реши срещата в продълженията за 3:2. Така тимът на Карло Анчелоти ще чака на финал победителя от двойката Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао.

В 25-ата минута първи гол вкара Винисиус, намерен от точен пас на Бензема за добър удар и 1:0. В 41-ата минута Люк Де Йонг се отчете с гол при щастливи обстоятелства когато Милитао изчисти една топка в него и тя премина зад Куртоа за 1:1 и то с помощта на лявата греда.

В 69-ата минута Винисиус изведе Бензема в перфектна ситуация и гредата спря нападателя, но 3 минути след това той вкара за 2:1 от близо при спасяване на Щеген. В 83-ата минута резервата Фати с глава при подаване на Алба оформи 2:2 и срещата влезе в продължения.

Тук при една контра в 98-ата минута Родриго получи подаване от дясно от Касемиро, подаде ниско в средата и Винисиус остави за Валверде, който матира Тер Щеген в долния ляв ъгъл за 3:2. В 101-ата минута голяма роля изигра Куртоа с две спасявания за да остави тима си напред.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1189