Барса изпусна шанса си да напредне в класирането (видео)


FUTBOL-TV

Барса изпусна шанса си да напредне в класирането (видео)

Гранада и Барселона изиграха двубой от 20-ия кръг на Ла Лига. В самия край на мача домакините успяха да изравнят и да оформят крайният резултат 1:1.

Първата добра ситуация дойде в 8-та минута - Люк де Йонг вкара с глава, но голът му бе отменен заради засада. В 26-та минута Тер Стеген спаси чудесно положение при опасен удар на Дарвин Мачис.

В 57-та минута опитите на Барса да отбележи най-после се овенчаха с успех. Даниел Алвеш центрира и Де Йонг с глава промени резултата на 0:1 за каталунците. В 80-та минута Гави получи втори жълт картон и беше изгонен, а 5 минути по-късно Пике влезе остро в краката на играч на съперника, а вече веднъж беше предупреден официално. Съдията обаче не му вдигна втори, макар да имаше основания за това.

В самия края на мача в 89-та минута домакините стигнаха до изравнителен гол след като Антонио Пуертас отправи неспасяем шут към вратата на Барса за 1:1.

Следва важен мач за каталунците - в Саудитска Арабия в сряда ще спорят с Реал Мадрид в полуфинал от турнира за Суперкупата на Испания. При успех тимът ще играе и финал на 16 януари срещу Атлетико Мадрид или Атлетик Билбао, които са съперници в другия полуфинал в четвъртък.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
528