Реал Мадрид ще се събуди срещу Валенсия


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се събуди срещу Валенсия

Реал Мадрид - Валенсия
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 08.01.2022 г.
час: 22:00 ч.

Реал Мадрид започна изненадващо новата година след зимната почивка и загуби от затруднения Хетафе. Това бе първата загуба на тима от 16 мача и само втората среща без победа в последните 13. Заедно с победата на Севиля последно сега "белия балет" води на върха над втория с 5 точки, а над третия е с 13. 

Валенсия, както и Реал, игра в Купата на краля през седмицата и също спечели над по-нискодивизионен отбор. Гостите обаче се затрудниха с Картагена, като победиха с късен гол на Черишев. Последната среща в Ла Лига бе загуба от Еспаньол с два бързи допуснати гола в края за пет минути, което сигнализира, че умората е била в повече преди паузата.

В двата състава няма много проблеми. При Реал след коронавирус се връща Винисиус. Лука Йович продължава да се лекува, като под въпрос са Бейл и Карвахал. При гостите Дуро е с наказание, Паулиста с контузия, и под въпрос са още Лато и Фолкие.

Мадрид няма загуба у дома в 19 кръга. В последните 9, в които прие Валенсия "белия балет" вкара по най-малко 2 пъти на този противник. Във всички турнири у дома, Реал не загуби в 15 поредни мача с Валенсия. 

Прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Валенсия (Хосе Бордалас)
 
Силесен
   
Диакаби
Алдерете
Корея
Гая
Гиламон
Уас
Солер
Черишев
Гуедеш
Гомес
Винисиус
Бензема
Азар
Касемиро
Модрич
Кроос
Менди
Вазкес
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Валенсия 2:1

  Сподели
683